Κλαούντια Πένκα

Η Κλαούντια Πένκα είναι η νέα παίκτρια του Love Island και στα 24 της χρόνια ζωής δηλώνει single αλλά και Personal Assisant.

 

To κορίτσι του Love Island είναι Λέων στο ζώδιο και για αυτό δεν έχει κολλήματα με διάσημους αφού όπως η ίδια δηλώνει, όποιον διάσημο ήθελε τον είχε.
Η Κλαούντια Πένκα ταξιδευει συνέχεια σε όλο τον κόσμο και έχει καταγωγή από τέσσερις χώρες. Από την Τσεχία, την Λευκορωσία, τη Γερμανία και την Κωνσταντινούπολη.
Μπορεί να μεγάλωσε στην Ελλάδα, αλλά αμέσως μετά έφυγε στην Αμερική προκειμένου να σπουδάσει αλλά καπως βρέθηκε στο Ντουμπάι με τον πατέρα της όπου ζει και εργάζεται τον τομέα του real estate.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να της αρέσει:
– Να μιλάει ξένες γλώσδες
– Να έχει ταξιδέψει σε ηπείρους
– Να είναι εξπέρ στο σκούπισμα και το σφουγγάρισμα.
Κι αυτό γιατί η ίδια η Κλαούντια Πένκα έχει εμμονή με την καθαριότητα. Λατρεύει τα ταξίδια όπως όλοι έχουν καταλάβει και είναι από τα άτομα εκείνα που δεν φιλτράρει τα λόγια της, κάτι το οποίο το θεωρεί και αρνητικό και θετικό συγχρόνως.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Love Island GR (@loveislandgreece)

Πλέον δηλώνει ελεύθερη τους τελευταίους τρεις μήνες μετά από μία σχέση που κράτησε για 1,5 χρόνο με ένα αγόρι από τη Νιγηρία. Ο λόγος που η Κλαούντια Πένκα μπαίνει στο Love Island είναι για να απαντήσει στο ερώτημα γιατί έχει τόση πέραση στους Έλληνες άντρες.
Τσέκαρε κι αυτό