Κλειστοί δρόμοι Αθήνα

Κλειστοί δρόμοι Αθήνα: Οι οδηγοί θα αντιμετωπίσουν μικροπροβλήματα αλλά μην αγχώνεστε, ο δήμος και η περιφέρεια έχουν προνοήσει αυτή τη φορά.

Από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, θα ξεκινήσουν έργα που αφορούν στην ανακαταακευή της ασφάλτου σε κεντρικές οδούς που βρίσκονται εντός του Δήμου Αθηνών.

Όπως αναφέρει η περιφέρεια Αττικής, θα πραγματοποιηθεί τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων προσωρινά στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας των δρόμων. Οι δρόμοι που θα «κλείσουν» θα είναι Υμηττού,Βασιλίσσης Όλγας, Αρδηττού, 3ης Σεπτεμβρίου, , Πατησίων,Ακαδημίας, Χαριλάου Τρικούπη, Νίκης ,Αριστείδου, Ασκληπιού, Ζωοδόχου Πηγής, Ευριπίδου, Σοφοκλέους, Σωκράτους, Αμερικής, Σόλωνος και Βουλής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χαλαρό Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας… • • • #citynow #citynowgr #Athens #greece #road #pic #picoftheday #traffic #photooftheday #car #visitathens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Now (@city_nowgr) στις

Κλειστοί δρόμοι Αθήνα: Οι εργασίες που αφορούν στα έργα θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της νύχτας, και πιο συγκεκριμένα για τις ώρες 23:00-06:00.

Παράλληλα η Περιφέρεια, ζητά από τους οδηγούς να είναι ήρεμοι και υπομονετικοί αν τυχόν «πέσουν» πάνω σε κάποιο έργο και ζητά να προσέχουν όταν οδηγούν.

Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που αποφασίζει ο Δήμος Αθηνών να γίνουν έργα στο κέντρο αλλά και σε οδούς όπου η κυκλοφορία είναι αυξανόμενη, επικρατεί χάος και τα πάντα κλείνουν και μπουκώνουν. Το κέντρο της Αθήνας γίνεται απροσπέραστο και υπάρχει τρομερή αγανάκτηση (τα έχουμε ζήσει και σίγουρα έχει ζήσει και εσύ κάτι ανάλογο). Και ας μη μιλήσουμε για το απίστευτο comobo όπου έργα και απεργίες γίνονται ένα.

Τουλάχιστον το κάνουν βράδυ, παίδες! Κάτι είναι και αυτό!