Kleopas Payroll Services

Η Kleopas Payroll Services ΑΕ, κατά την διάρκεια του παγκόσμιου ετήσιου συνεδρίου της ADP που πραγματοποιήθηκε, στη Βιέννη, βραβεύτηκε  ως Performance Excellence στην τελετή Partner Awards Ceremony. 

Η ADP είναι ένας ολοκληρωμένος παγκόσμιος πάροχος μισθοδοσίας και λύσεων διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου (HCM), και είναι ηγέτιδα στις υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης επιχειρηματικών υπηρεσιών, στην ανάλυση και την εμπειρία συμμόρφωσης. 

Η Kleopas Payroll Services ΑΕ, ως επίσημος συνεργάτης της ADP στην Ελλάδα, συμμετείχε στο συνέδριο και εν συνεχεία στην τελετή Partner Awards Ceremony, κατά την οποία μάλιστα απέσπασε και μια τιμητική διάκριση.

Η ADP θέλοντας να επιβραβεύσει και να ευχαριστήσει την Kleopas Payroll για την εξαιρετική της απόδοση, της απένειμε το βραβείο «Αριστεία Απόδοσης» – Performance Excellence. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι οι δυο εταιρίες διατηρούν μια μακροχρόνια συνεργασία, με την Kleopas Payroll Services να έχει αναλάβει το κομμάτι της μισθοδοσίας μεγάλων πολυεθνικών εταιριών στη χώρα μας. 

Το βραβείο το παρέλαβε ο επικεφαλής του τμήματος Μισθοδοσίας της Kleopas Payroll Services  κ. Γιώργος Βαγγελάτος που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott, κος Γιάννης Κλεώπας δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την παγκόσμιας εμβέλειας εταιρία μισθοδοσίας ADP είναι για εμάς πολύ σημαντική. Η διάκριση αυτή ήρθε ως επιστέγασμα στην προσπάθεια του τμήματος της Kleopas Payroll να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της ADP στην Ελλάδα. Μας τιμά ιδιαίτερα η  διάκριση και ασφαλώς ότι συνεργαζόμαστε με την κορυφαία εταιρεία payroll μία από τις πιο επιδραστικές και καινοτόμες παγκόσμιες εταιρείες στον τομέα των υπηρεσιών μισθοδοσίας.»