Κλιματιστικό

Tο επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) γίνεται σύμμαχος στην αναζήτηση της τέλειας επιλογής για κλιματισμό και θέρμανση του σπιτιού, με τη σειρά DualCool Inverter Ocean.

ad

H σειρά Ocean διαθέτει συμπιεστή LG DUAL Inverter Compressor™, για ταχύτερη ψύξη και θέρμανση 1 , ώστε να εξασφαλίζετε την ιδανική θερμοκρασία για το χώρο σας πιο γρήγορα και με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας 2 .

Η αθόρυβη λειτουργία 3 των κλιματιστικών Ocean τα κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε δωμάτιο, ακόμα και την κρεβατοκάμαρα, προσφέροντας άνετο και ήρεμο ύπνο.

Η συγκεκριμένη σειρά κλιματιστικών διαθέτει και λειτουργία αυτόματου εσωτερικού καθαρισμού, η οποία αφαιρεί την υγρασία.

Τα κλιματιστικά LG με inverter (US-Q242K*) εξοικονομούν ενέργεια έως και κατά 70% παραπάνω από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TS-H2465DAO).

Εκτός από ιδανική ατμόσφαιρα, η σειρά κλιματιστικών Ocean προσφέρει ιδιαίτερη ευκολία στη χρήση. Χάρη στον αισθητήρα GYRO του τηλεχειριστηρίου, δεν χρειάζεται να ανάψετε το φως για να αλλάξετε τη λειτουργία του κλιματιστικού σας. Η οθόνη του κλιματιστικού σας κρατά ενήμερους, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα και να μειώνετε την κατανάλωση ενέργειας, ενώ μπορείτε να ελέγχετε την ενεργειακή κατανάλωση σε 4 επίπεδα
βάσει των αναγκών σας.

Τα κλιματιστικά Ocean, εκτός από την μικρή κατανάλωση ενέργειας, φροντίζουν το περιβάλλον και με τη βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση του ψυκτικού μέσου R32.

Ο συμπιεστής LG DUAL Inverter Compressor διαθέτει 10 χρόνια εγγύηση, παρέχοντάς σας την ασφάλεια ότι το LG Ocean κλιματιστικό σας θα συνεχίσει να αποδίδει τα μέγιστα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ είναι δοκιμασμένο να αντέχει και σε πιθανές διακυμάνσεις τάσης 4.

Τσέκαρε κι αυτό:

Doctor Strange : Η περίεργη αποκάλυψη για την ταινία

Ad