Khloe Kardashian

Η Κλόε Καρντάσιαν έχει μεγάλη αδυναμία στα animal prints και για μια ακόμη φορά αποφάσισε να φορέσει head-to-toe κομμάτια τα οποία την έκαναν να θυμίζει μια σέξι λεοπάρδαλη!

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η γνωστή τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας εμφανίστηκε στο τραπέζι που έκανε ο σύντροφος της μητέρας της, Κόρι Γκέμπλερ ο οποίος συνεργάζεται με τους Dolce&Gabbana για μια premium συλλογή μεταξωτών ρούχων και αποφάσισε πως μια total λεοπάρ εμφάνιση είναι αυτό που χρειάζεται για να εντυπωσιάσει.

Το look που επέλεξε έγινε με δημιουργίες του γνωστού ιταλικού οίκου και η οικογένεια έχει πολύ καλές σχέσεις με αυτόν διότι όταν παντρεύτηκε η Κόρτνεϊ στην Ιταλία είχαν αναλάβει όλα τα ρούχα των Καρντάσιανς -Τζένερ.

Μπορεί να είναι ένα look extravaganza αλλά πρέπει να πούμε πως της ταιριάζει και πως θα μπορούσε να σου δώσει έμπνευση να κάνεις κάτι ανάλογο κι εσύ! Βέβαια, σημασία έχει το μέρος στο οποίο πηγαίνεις.

Τσέκαρε την :

Η Κλόε Καρντάσιαν έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να “χτίσει” ένα πολύ δυνατό κορμί και οι κοιλιακοί της είναι πάντα στο προσκήνιο καθώς έχει δουλέψει πολύ σκληρά και να τους αποκτήσει και θέλει να κάνει πράγματα για το σώμα της τα οποία της κάνουν μόνο καλό.

Τσέκαρε και αυτά:

Ad