Κλόε Καρντάσιαν

Η Κλόε Καρντάσιαν είναι μια γυναίκα που έχει αποφασίσει να δημιουργήσει το δικό της brand γυναικείων ρούχων τα οποία απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητου μεγέθους διότι πιστεύει πως όλοι έχουν δικαίωμα στη μόδα και την καλή αισθητική.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Αυτή τη φορά δημιουργεί μια σειρά που απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να αναβαθμίσουν το γνωστό σε όλους office look και επιλέγει να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια της με την μητέρα της και momager, Kris Jenner.

Οι δυο τους επιλέγουν να φορέσουν κοστούμια τα οποία αποτελούνται από blazer και σούπερ κοντά φορέματα αλλά ένα ήταν το κομμάτι που μας έκεψε την καρδιά.

Η Κλόε Καρντάσιαν επιλέγει να δείξει ένα διαφορετικό office look σε hot pink χρώμα το οποίο θα μπορούσε να σε κάνει να σηκωθείς τώρα από την καρέκλα σου και να πας στο γραφείο μόνο και μόνο για να το δείξεις στους συναδέλφους σου.

Tσέκαρε την :

H τηλεπερσόνα ξέρει πολύ πως να είναι Boss αφού κατάφερε τα τελευταία χρόνια να κάνει στροφή στη ζωή της και να χτίσει το σώμα που πάντα ήθελε και να δημιουργήσει το δικό της brand το οποίο δε σχετίζεται με τις αδερφές της! Και πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως είναι η πιο αγαπητή!

Τσέκαρε και αυτά: