Ο Koby Bryant έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιανουαρίου του 2020 έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα με ελικόπτερο, όπου βρισκόταν και η κορούλα του, Τζίτζι!

Kobe Bryant… Kobe… Black Mamba… Ένα όνομα, μια ιστορία στον παγκόσμιο χάρτη του μπάσκετ το οποίο δε γίνεται να ξεχαστεί, όσα χρόνια και αν περάσουν!

O αγαπημένος παίκτης πολλών αγοριών και κοριτσιών που αγαπούν το μπάσκετ, έχασε τη ζωή του στις 26 Ιανουαρίου 2020 έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα με ελικόπτερο στο οποίο βρισκόταν και η κορούλα του Τζίτζι και μόλις έγινε γνωστή η είδηση, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως δεν είναι αλήθεια!

ad

Ο Kobe Bryant είχε γράψει ιστορία στον χώρο του μπάσκετ ενώ ήταν και ένας άνθρωπος ο οποίος είχε βάλει στόχο της ζωής του να προσφέρει πίσω στην κοινωνία και οι φιλανθρωπίες του ήταν πολλές. Και ακόμη συνεχίζονται εις μνήμη του καθώς η γυναίκα του, Vanessa τα έχει αναλάβει όλα.

Στο παρκέ έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα από τη θέση του σούτινγκ γκαρντ, έχει «καρφώσει» σε μπασκέτες με δύναμη, έχει παίξει άμυνα με θηρία και δε γίνεται αυτή τη μέρα να μη θυμηθούμε κάποιες στιγμές του.

Τσέκαρε το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: MasterChef 5: Τα σχόλια του Twitter 25/1