Κοκτέιλ Αθήνα

Κοκτέιλ Αθήνα : Είσαι σε μια φάση που θέλεις να βγεις να περπατήσεις με την παρέα σου και να χαλαρώσετε πίνοντας ένα ποτάκι αλλά δεν ψήνεσαι να αράξεις σε κάποιο μαγαζί; Σου έχουμε τη λύση καθώς πρόσφατα ανακαλύψαμε ένα σημείο το οποίο μας ενθουσίασε.

Κάνοντας που λες μια βόλτα στο “Σταύρος Νιάρχος” ένα απογευματάκι, αποφασίσαμε να πάρουμε καφεδάκι από το μαγαζί που υπάρχει στον εξωτερικό χώρο, το “CANAL” και καθώς βγήκαμε για να καθίσουμε στα τραπεζάκια και να πούμε τα νέα μας, είδαμε ένα μικρό τρέιλερ το οποίο έγραφε με μεγάλα γράμματα “Cocktail Lab by Canal”. Και ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος καθώς καταλάβαμε πώς θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα κοκτέιλ στο χέρι και να κάνουμε τη βόλτα μας.

Κοκτέιλ Αθήνα

 

Κοκτέιλ Αθήνα – Πρόκειται για ένα τρέιλερ γεμάτο ποτά το οποίο έχει έναν άνθρωπο μέσα ο οποίος μπορεί να σου φτιάξει διάφορα κοκτέιλ και εσύ έπειτα να το πάρεις και να κάνεις μια αμέριμνη βόλτα. Πόσο τέλειο;

Μπορείς να πάρεις ένα κοκτέιλ on the go από τις 6 το απόγευμα μέχρι τη μια τη νύχτα και θα το ευχαριστηθείς με την ψυχή σου γιατί δεν περιορίζεσαι στους τέσσερις τοίχους και μπορείς να κάνεις βόλτες στο κανάλι του “Σταύρος Νιάρχος”.

Να σου πούμε πώς το εν λόγω άρθρο δεν είναι #sponsored και απλά σου παρουσιάζουμε έναν τρόπο για να διασκεδάσεις όταν ψάχνεις κάτι εναλλακτικό!

Τσέκαρε και αυτά : 

Στάθης Σχίζας : Η μεγάλη αλήθεια για το Survivor

ANT1+: Η συνεργασία με την COSMOTE TV