Κοκτέιλ Πειραιάς: Ένα είναι το στέκι που πρέπει ΟΠΩΣΗΠΟΤΕ να πας και ακούει στο όνομα «The Αrt of Bragi».

Είναι γνωστό στους κύκλους μας πως εμείς στο citynow.gr αγαπάμε τα cocktails και πάντα ψάχνουμε να βρούμε ιδιαίτερα μέρη για να απολαύσουμε after work drinks και να συζητήσουμε γιατί ότι να ναι. Ε, λοιπόν, βρήκαμε ένα μέρος στην Πειραϊκή που θα σε ενθουσιάσει.

Το «The Art of Bragi»(Κοκτέιλ Πειραιάς) είναι ένα μαγαζί που προσφέρει τα πάντα και ότι κάνει γίνεται με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα γιατί πολύ απλά έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που αγαπούν την παρέα και τις όμορφες στιγμές.

 

View this post on Instagram

 

When it comes to chocolate , resistance is futile ! #the_art_of_bragi #sweets #chocolate_pie #piraeus #bars 📸 @vagelismeimetis

A post shared by The Art Of Bragi (@the_art_of_bragi) on

Στο συγκεκριμένο μαγαζί θα νιώσεις αμέσως πως μπήκες σε μια μεγάλη παρέα η οποία είναι έτοιμη να σου προσφέρει ότι καλύτερο υπάρχει αφού έχει τα καλύτερα που κυκλοφορούν και αυτό δεν είναι ψέμα. Από το πρωί σε περιμένει για χαλαρό καφέ με θέα τη θάλασσα ενώ το βραδάκι συμβαίνουν τα μαγικά, καθώς τα cocktails (Κοκτέιλ Πειραιάς) που θα δοκιμάσεις θα σε αφήσουν άφωνο και αυτό στο λέμε δίχως να υπερβάλουμε.

Στο μαγαζί υπάρχει μια ζεστή ατμόσφαιρα η οποία σε προδιαθέτει για ένα όμορφο βράδυ και τα cocktails αλλά και τα εκλεκτά ποτά που έχουν επιλέξει με μεγάλη προσοχή οι άνθρωποι του μαγαζιού θα σου δώσουν αμέσως την αίσθηση πως «εδώ γίνεται δουλίτσα». (Κοκτέιλ Πειραιάς)

Θα δοκιμάσεις διαφόρων ειδών ρούμι, ουίσκι, τεκίλα, βότκα και άλλων ποτών ενώ υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να σε καθοδηγήσουν στα cocktails και να δημιουργήσουν γευστικές και ιδιαίτερες εκπλήξεις που θα σε κάνουν να μη σταματήσει στο ένα.

Στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα διότι είναι πολύ προσιτό στις τιμές, εξαιρετικά ποιοτικό μαγαζί αλλά και γιατί μπορεί πολύ εύκολα να γίνει στέκι σου και να περνάς με την παρέα σου, όμορφες στιγμές σε ένα super friendly και cozy μαγαζί που διαθέτει πράγματα που δε θα βρεις αλλού.

Μπες στη σελίδα του «The Art of Bragi» στο Facebook αλλά και στο Instagram για να δεις πολλές εικόνες και για να ενημερωθείς για διάφορα happenings που κάνουν τα παιδιά!

The Art of Bragi

Ακτή Θεμιστοκλέους 154
Πειραιάς