Κολωνάκι

Το Κολωνάκι είναι μια περιοχή της Αθήνας, η οποία αλλάζει συνεχώς και όταν κάνουμε βολτίτσες έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά καθώς βλέπουμε να δημιουργούνται νέα places τα οποία ανυπομονούμε να ανοίξουν.

Καθώς προχωρούσαμε στην Αλεξάνδρου Σούτσου και πιο συγκεκριμένα στον αριθμό 14.  είδαμε πως κάτι ετοιμάζεται και ως γνωστόν πρέπει να το μοιραστούμε μαζί σου γιατί ξέρουμε πως θέλεις να μαθαίνεις για ότι καινούργιο κυκλοφορεί. Ανεβήκαμε, κατεβήκαμε τον δρόμο (τάχα μου και καλά ότι κάτι ψάχνουμε) και είδαμε ότι ετοιμάζεται ένας νέος χώρος που αφορά τον «κόσμο» της ευεξίας.

Όπως μαθαίνουμε, από το πρωί μέχρι το βράδυ δουλεύει κόσμος για να δημιουργηθεί ένας χώρος όπου θα μπορεί κάποιος να πηγαίνει, να χαλαρώνει από την καθημερινή ένταση και να βλέπει ευχάριστους ανθρώπους.

Το συγκεκριμένο project «προχωρά» με ταχύτατους ρυθμούς και όπως πληροφορούμαι από έγκυρες πηγές θα σε υποδεχτεί σύντομα για να κάνεις πράγματα τα οποία πραγματικά χρειάζεσαι.

Τι θα δημιουργηθεί με ρωτάς; Την απάντηση θα στη δώσω σε λίγες μέρες αφού το ρεπορτάζ «τρέχει» και θα σου τα δείξω όλα! Θα σου δείξω τους χώρους, θα σου πω τι θα κάνεις και εννοείται πως θα σου δείξω και το άτομο που κρύβεται πίσω από αυτό το νέο project το οποίο αναμένεται να γίνει το «the talk of the town» για πολύ καιρό…

Patience darling!