Κόνι Μεταξά

Ένα νέο κομμάτι εμφανίστηκε πριν από 2 μέρες περίπου στο YOUTUBE και δεν είναι άλλο από το «Μόνο Πάγο» όπου τραγουδά η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό! Και ξαφνικά πάθαμε «κόλλημα».

Δεν τα ξέρω τα παιδιά προσωπικά αλλά έχω δει πολλές φορές τον αγαπητό Τάσο σε event όπως είναι τα Mad Awards (πέρυσι συγκεκριμένα) και ο τύπος δεν παίζεται στον χορό, ενώ η Κόνι Μεταξά είναι μια cool τύπισσα η οποία τρολάρει τους πάντες στο Instagram, είναι πολύ όμορφη (να τα λέμε αυτά παιδιά) και μας αρέσει και αυτή alot.

Φέτος, συμμετέχουν και οι δυο στο J2US και είναι το αγαπημένο ζευγάρι καθώς φέρνουν διαφορετικά acts στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και η fresh άποψη τους πάνω στα κομμάτια είναι κάτι διαφορετικό.

Το «ζεύγος» του J2US αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι το οποίο φέρει τον τίτλο «Μόνο Πάγο», το έχει γράψει ο Τάσος Ξιαρχός ?(στίχους) και τη μουσική υπογράφει πάλι ο Τάσος (sorry που αναφέρομαι με το μικρό του, αλλά μου φαίνεται μια πολύ οικεία φιγούρα) μαζί με τον Βασίλη Κουμετσάκο. Από την ώρα που το άκουσα, δεν έχω σταματήσει να το τραγουδώ και μου φαίνεται πως είναι ένα από τα κομμάτια που θα παίξουν πολύ το φετινό καλοκαίρι και why not!

Το video clip των παιδιών είναι extra fresh, το χορευτικό μπορεί άνετα να παίξει στο Tik Tik και ο ρυθμός του είναι αυτό που χρειάζεσαι να ακούσεις όταν βρίσκεσαι για κοκτεϊλάρες σε κάποιο beach bar ενός νησιού!

Me likey και sagria, malibu και vodka στάξε, αψέντι μόνο πάγο!

Τσέκαρε το νέο τους κομμάτι και ξεκίνα τους χορούς:

Τσέκαρε και αυτό: Pride: Πραγματοποιήθηκε αυτοοργανωμένη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη