Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών και όχι για καλό λόγο, αφού τις τελευταίες ημέρες, μαζεύει γύρω της, ότι αρνητικό δεν είχε μαζέψει μέχρι τώρα στην καριέρα της.

Παρουσιαστές, πανελίστες και μακραίνει ο κατάλογος αρκετά, έχουν ξεκίνησει έναν “πόλεμο” εναντίον της, χωρίς προφανή αφορμή, αλλά με ξεκάθαρα αίτια! Και είναι εμφανές πως  αυτό δεν ξεκίνησε τώρα, αλλά έχει τις ρίζες του πίσω στο παρελθόν.

Αλλά γιατί ξεκίνησαν τώρα άραγε; Όπως είπε πρόσφατα η Ναταλία Γερμανού κάποιος έδωσε εξουσία σε αυτό το κορίτσι, δηλαδή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Κάποιος; Δεν ξέρει η Ναταλία Γερμανού ποιος της έδωσε εξουσία; Και έρχομαι και απαντώ!

Η Ναταλία Γερμανού, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Κατερίνα Καινούργιου όλοι ξέρουν ποιος έδωσε εξουσία σε αυτό τον άνθρωπο! Όλοι ξέρουν ποιος βοήθησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να γίνει αυτό που είναι σήμερα! Να έχει εκπομπές, να έχει εξουσία, να μπορεί επιλέγει με ποιους θα συνεργαστεί και με ποιους όχι ή όπως λένε και οι παραπάνω να απολύει και κόσμο!

Και αυτός ο κάποιος έχει όνομα αν και δεν είναι πια στη ζωή! Λέγεται Δημήτρης Κοντομηνάς και ως ο ισχυρός άντρας του τότε Alpha της έδωσε πλήρη εξουσία! Όλοι αυτοί που τώρα λοιπόν την “κατακρεουργούν” ενώ είναι έγκυος γιατί το κάνουν; Επειδή απλά μπορούν! Γιατί δεν υπάρχει πια ο Δημήτρης Κοντομηνάς για να κόψει αυτό το βήχα!

Προφανώς και είμαι ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στη γη που θα υπερασπιστεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Αλλά όλοι αυτοί που τώρα πια την κατηγορούν γιατί το κάνουν τώρα; Γιατί δεν το έκαναν όταν η παρουσιάστρια ήταν σε ισχυρή θέση; Γιατί δεν το έκαναν όταν είχε στο πλευρό της, τον Δημήτρη Κοντομηνά;

Και αυτοί λοιπόν έχουν ελάχιστο δικαίωμα να μιλούν τώρα κατόπιν εορτής! Η μαγκιά είναι να αποφασίζεις να μιλήσεις ακόμα και όταν ο εχθρός σου είναι πάνω από εσένα και μπορεί να έχεις και συνέπειες! Τώρα απλά είσαι κάποιος που μπορείς να αδράξεις την ευκαιρία να πεις την κακιούλα σουγια να βγάλεις από μέσα σου το άχτι ή για να ανεβάσεις τα νούμερά σου!

Για παράδειγμα η Ναταλία Γερμανού γιατί δεν μας είπε ποιος της έδωσε εξουσία; Δεν ήξερε; Κι όμως ήξερε! Αλλά όπως και πολλοί άλλοι όταν βίωναν διάφορα πράγματα ή άκουγαν μέσα σε αυτό που λέμε πιάτσα, επέλεγαν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό είτε για να παραμείνουν αρεστοί ή για να διατηρήσουν τη θέση τους σε κάποιο πάνελ κάποιας εκπομπής!

Και το ερώτημα είναι το εξής! Όλοι αυτοί που μιλούν και κατηγορούν είναι καλύτεροι από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Δεν έχω απάντηση! Το μόνο που ξέρω είναι το εξής: Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια!

by Praxitelis Sarantopoulos

Τσέκαρε κι αυτό:

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ : Αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο