Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τα πολύ ωραία αγόρια της ελληνικής showbiz και έχει πολλές θαυμάστριες οι οποίες τον βλέπουν και λιώνουν! Ωστόσο, εκείνος φέρεται να έχει μάτια μόνο για μια γυναίκα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό Μας” και επικαλέστηκε ρεπορτάζ της “On Time” , ο γνωστός τραγουδιστής είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα – της γνωστής οικογενείας αλλαντικών – με την οποία ταξίδεψε πρόσφατα στην Τοσκάνη.

Το φημολογούμενο ζευγάρι είναι πολύ προσεκτικό στις κινήσεις του καθώς θέλουν να προστατέψουν την προσωπική του ζωή και αυτό που παρατήρησαν οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ είναι πως δεν ακολουθούνται στο Instagram.

“Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν επίσης μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα”, αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φέρεται πως είναι ζευγάρι με το 24χρονο κορίτσι και πρόκειται για μια γυναίκα η οποία είναι καλλονή!

O τραγουδιστής έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά του, αλλά δεν είναι πολύ εύκολο αφού είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί!

Τσέκαρε και αυτά: