Αχ, αυτός ο Κωνσταντίνος Αργυρός... Πόσο ωραίο αγόρι!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία «Παρασκευή Πρωί», που κυκλοφορεί, από την Panik Platinum, με ένα εντυπωσιακό music video, το οποίο έγινε σε λίγες ώρες top trend στο YouTube.

Τη μουσική και τους στίχους στο νέο single υπογράφει ο ταλαντούχος Λευτέρης Κιντάτος, δημιουργός των πρόσφατων επιτυχιών του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα Μου» και «Θα ‘Μαι Εδώ», τραγούδια τα οποία έγιναν no1 στο ραδιοφωνικό airplay επί σειρά εβδομάδων και μετρούν εκατομμύρια YouTube views.

ad

Το «Παρασκευή Πρωί», που απέσπασε αμέσως εξαιρετικά σχόλια, είναι ένα ζεϊμπέκικο με κλασσικό ήχο, σύγχρονη ενορχήστρωση και εξαιρετική ερμηνεία από τον πιο επιτυχημένο καλλιτέχνη της γενιάς του. Ακόμη μια μουσική πρόταση του Κωνσταντίνου Αργυρού, που συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Τα γυρίσματα του music video με τα υπέροχα πλάνα από το κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με το πρωτότυπο μουσικό ντοκιμαντέρ «Κωνσταντίνος Αργυρός- In Motion», μέσω του οποίου ο αγαπημένος καλλιτέχνης μας ταξίδεψε μουσικά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.