Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις αμέτρητες πλατινένιες επιτυχίες, συνεχίζει την εντυπωσιακή και sold out περιοδεία του «Eleftheros Tour», με την υποστήριξη του Johnnie Walker.

 

Το «Eleftheros Tour», μία μεγάλη παραγωγή εξαιρετικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, γράφει ιστορία στα συναυλιακά χρονικά, κάνοντας ρεκόρ εισιτηρίων σε κάθε σταθμό. Από το ξεκίνημά της, τον Ιούνιο, έως και σήμερα, πολλές δεκάδες χιλιάδες θεατές έχουν ζήσει μοναδικές μουσικές στιγμές με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι συναρπαστικές συναυλίες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον πιο επιτυχημένο λαϊκό καλλιτέχνη της γενιάς του, να γεμίζει κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου με τις nο1 επιτυχίες του, τις εξαιρετικές ερμηνείες του, εντυπωσιακά σκηνικά, μεγάλες εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.

 

Σε κάποιες από τις συναυλίες του Αυγούστου θα είναι μαζί του η Josephine, η «εκρηκτική» hit performer με τα αλλεπάλληλα no1 singles και τις εντυπωσιακές live εμφανίσεις.

Special guests σε κάποια live θα είναι ο Light, ο κορυφαίος καλλιτέχνης της ελληνικής rap/ trap σκηνής και ο Rack, ένας από τους πιο hot artists της ίδιας σκηνής.

Σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας, το warm-up κάνουν οι Kings.

Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr

Αυτό το καλοκαίρι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έχοντας συμπαραστάτη το Johnnie Walker, το κορυφαίο σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο, μας χαρίζει το πιο συναρπαστικό μουσικό ταξίδι. Η live μουσική έχει επιστρέψει δυναμικά και το Johnnie Walker με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μας προσκαλούν να την απολαύσουμε ξανά μαζί, στο «Eleftheros Tour»!

Οι σταθμοί του «Eleftheros Tour» τον Αύγουστο:

– 4 Αυγούστου, Λευκάδα, Δημοτικό Στάδιο
– 6 Αυγούστου, Λουτρά Πόζαρ
– 12, 13, 14, 15 Αυγούστου, Χαλκιδική, Markiz
Μαζί του η Josephine
– 17 Αυγούστου, Νάξος, Δημοτικό Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Νάξου «Δημήτρης Περιστεράκης»
– 19 Αυγούστου, Αρχαία Ολυμπία, Θέατρο Φλόκα
– 22 Αυγούστου, Ηράκλειο Κρήτης, Παγκρήτιο Στάδιο
Μαζί του η Josephine / Special guests Light, Rack
– 24 Αυγούστου, Χίος, Δημοτικό Στάδιο
– 29 Αυγούστου, Σαντορίνη, Γενικό Λύκειο Θήρας

Τσέκαρε και αυτό : Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας: Ένα ξεχωριστό Masterclass