Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρίσκεται στο Λονδίνο για να είναι με το κορίτσι του, τη Νάνσι και αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν πάνω σε ένα σκάφος!

Ο make up artist και πρώην παίκτης του Survivor πήγε στη βρετανική πρωτεύουσα για να βρει τη γυναίκα με την οποία θέλει να δημιουργήσει.

ad

Οι δυο τους ανέβηκαν σε ένα σκάφος και αντάλλαξαν όρκους αγάπης και δαχτυλίδια.

Τα λόγια που έγραψε ως εξής: 

“Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την προσωπική μου στιγμή αλλά και την πιο ιδιαίτερη ευτυχισμένη μέρα που έχω ζήσει ως τώρα , όπου Αρραβωνιάστηκα με την Νάνσυ την γυναίκα της ζωής μου στο Λονδίνο !
Τα συναισθήματα μου είναι πάρα πολλά δεν μπορώ να σας τα εξηγήσω με λόγια γράφοντας σας απλά είναι κείμενο στο Instagram , το μόνο που θέλω να πω είναι ότι αυτή η γυναίκα μου άλλαξε όλη μου τη ζωή και με κάνει καθημερινά ευτυχισμένο !
Είναι δοτική Και η αγάπη που μου δίνει καθημερινά είναι απερίγραπτη με κάνει να νιώθω ο πιο σημαντικός άνθρωπος πάνω στη γη…

Κλείνοντας θέλω να σας πω ότι έχουμε δώσει όρκους αιώνιας αγάπης , με στηρίζει σε κάθε μου βήμα και είναι δίπλα μου όπως το ίδιο κάνω και εγώ για εκείνη και θα συνεχίσω να το κάνω όσο ζω.

P.S Δεν έχουμε να αποδείξουμε και να απολογηθούμε σε κανέναν τίποτα η ζωή είναι δικιά μας και την ζούμε όπως γουστάρουμε εμείς όπως λέει και το τραγούδι μου!!! Το ίδιο να κάνετε κι εσείς να αγαπάτε και να μη σας νοιάζει τι λένε οι αλλοι με πολύ αγάπη Κωνσταντίνος και Νανσυ”

 

Τσέκαρε και αυτά : 

Τέλη κυκλοφορίας 2023 : Πόσα θα πληρώσεις

Διάρρηξη σπιτιού : Τα βήματα που πρέπει αν κάνεις αν σε κλέψουν