Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα μείνει στην ιστορία του Survivor και αυτό όχι για τις ικανότητές του τις αγωνιστικές, αλλά για τον τρόπο που έχει προκαλέσει πανικό σε όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που μέχρι τώρα έχει καταφέρει με διάφορα κόλπα και δικαιολογίες να μην αγωνίζεται σχεδόν καθόλου, είναι υποψήφιος για αποχώρηση αφού ψηφίστηκε από όλη την ομάδα του, οι οποίοι το δηλώνουν πλέον ξεκάθαρα πως δεν τον αντέχουν ούτε δευτερόλεπτο.

Ο ίδιος βέβαια έχει τη δική του κοσμοθεωρία λέγοντας πως έχει ήδη αποδείξει τις δυνατότητές του γιατί έφερε μία και μοναδική νίκη και πως οι συμπαίκτες του απλά τον ζηλεύουν για αυτό και έχουν στραφεί εναντίον  του.

Το σίγουρο είναι πως και το τηλεοπτικό κοινό δηλώνει επίσης τη δυσαρέσκειά του τουλάχιστον στο Twitter, δηλώνοντας πως έχει μετατραπεί το Survivor από έναν αγώνα επιβιωσης σε ένα σκέτο reality.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Ο ίδιος πάντως μέσα στο Survivor δείχνει αυτό που δείχνει και στο TikTok όπου και εκεί θα μπορούσε να προκαλέσει τα γουρλωμένα μάτια πολλών. Κι επειδή βρήκαμε στο TikTok χιλιάδες βίντεο συνειδητοποιήσαμε πως δεν προκαλεί μόνο νεύρα μέσα στο Survivor, αλλά και έξω από αυτό!

 

@konstantinosemmanouil Με πολύ αγάπη στους Haters μου 👅🧡🤴 κάνε ταγκ σε ποιον το αφιερώνεις 😉✌🏻.. #konstantinosemmanouil #foryou #fory #forme #foryourpage #viral #tiktokgreece #haters ♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos. EM

Ο παίκτης μάλιστα έξω απο΄το παιχνίδι επιβίωσης προσπαθεί να κάνει καριέρα και στο τραγούδι!

 

@konstantinosemmanouil Κάνε tag εκείνον , εκείνη που του αφιερώνεις αυτά τα λόγια 👅 Yummy 🎙 #konstantinosemmanouil #foryou #fory #forme #foryourpage #viral #yummysong ♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos. EM

 

@konstantinosemmanouil Μόλις έσκασε στο κανάλι μου Ytybe δες το new song 🎧 link in bio 👑 #konstantinosemmanouil #kingemmanouil #foryou #fory #forme #foryourpage #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos. EM

 

 

@konstantinosemmanouil Έλεος ρε παιδιά με το μαλακό όλα 🙄😜😳… #konstantinosemmanouil #kingemmanouil #fory #foryou #foryourpage #forme #viral #mykonos ♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos. EM

Μετά από όλα αυτά θα περιμένουμε ποιον άλλον τρόπο θα βρει για να βασανίσει τους συμπαίκτες του και εάν θα αποχωρήσει ή όχι την Τετάρτη.

Τσέκαρε κι αυτό: 

Έντι Μέρφι : Ο χαρακτήρας “έκπληξη” που παίζει να υποδυθεί