Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατάφερε για μια ακόμη φορά να κερδίσει την εύνοια του κοινού και παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor ενώ η Μπλε ομάδα εξακολουθεί να είναι στα “κάγκελα” καθώς δεν τον αντέχει άλλο!

Ο make up artist ο οποίος κατάφερε να γίνει viral κατά τη διάρκεια της καραντίνας, με τα ιδιαίτερα βίντεο που δημιούργησε στο Tik Tok και κάνοντας μια “βόλτα” στον λογαριασμό που διατηρεί, ανακαλύψαμε ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει με κατάξανθο μαλλί και έχει στο πλευρό του μια ξανθιά καλλονή με την οποία ανταλλάζει αισθησιακά φιλιά.

Το συγκεκριμένο γεγονός προκαλεί αίσθηση καθώς ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν έχει κάνει κάποια αναφορά σε κάποιο ξεχωριστό άτομο στη ζωή του και δεν έχει μιλήσει για αυτό το πρόσωπο προς το παρόν σε κάποια συνέντευξη του στο Survivor!

Μάλιστα, υπάρχει και ένα βίντεο στο Tik Tok όπου φαίνεται να κάνει πρόταση γάμου και να γίνεται χαμός από προβολές και likes!

Τσέκαρε το βίντεο :

@konstantinosemmanouil Άλλαξα μαλλι και ερωτεύτηκα παλι με το ίδιο άτομο 🧿🤴🤞🏻👅… #konstantinosemmanouil #foryou #fory #forme #foryourpage #viral #tiktokgreece #love ♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos. EM

 

@konstantinosemmanouil Αυτό ήταν μου είπε ναι ναι ναι 💍🖤 #konstantinosemmanouil #kingemmanouil #fory #foryou #foryourpage #forme #viral #merried ♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos. EM

Τσέκαρε και αυτό : Σταύρος Λογαρίδης: Πέθανε σε ηλικία 69 ετών