Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η σύντροφος του, Νάνσυ, είχαν καταφέρει να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση καθώς είχαν ανακοινώσει πώς ετοιμάζονται να παντρευτούν παρά το γεγονός πώς έχουν ακουστεί πολλά για τον make up artist.

Ωστόσο, ο ερμηνευτής του “Yummym, yummy” και πρώην παίκτης του Survivor, αποφάσισε να κάνει το βήμα και να πάει να βρει την καλή του.

Η κάμερα της εκπομπής “OPEN WEEKEND” τον τσάκωσε στο αεροδρόμιο και ο ίδιος δήλωσε πώς υπήρξε μια παρεξήγηση και υπήρξε χωρισμός. Ο make up artist εξήγησε πώς υπάρχει έρωτας και πώς πηγαίνει να αρραβωνιαστεί το κορίτσι του στο Λονδίνο, αγνοώντας όλα όσα λέγονται για τις προτιμήσεις του και αδιαφορεί γιατί θέλει να κάνει το επόμενο βήμα.

“Θα βγάλω τα γυαλιά και θα σας τα βάλω σε όλους”. είπε. 

Αυτό όμως που σίγουρα θα προκαλέσει νευράκια, είναι οι νέες δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για το Survivor καθώς είπε πως θα ήθελε να ξαναπάει γιατί ξέρει από ριάλίτι και πως είναι καλό αγωνιστικά.

“Θέλω πάρα πολύ να πάω. Σίγουρα είμαι ένας πολύ καλός ριάλιτι παίκτης αλλά απέδειξα πώς μπορώ να κερδίσω και έναν νικητή. Μου λες ονόματα “Σάκη, Βασάλο”. Είνα βούτυρο στο ψωμάκι μου αυτοί. Θα τους γλεντήσω όπως ξέρω”. 

Ο πρώην παίκτης δε σταματά να κάνει προκλητικές δηλώσεις και φαίνεται πως έχει ενοχληθεί με πολλά πράγματα που έχουν ακουστεί αλλά μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά ότι θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μπουν στο Survivor All Star.

Τσέκαρε και αυτά :

Αθήνα : Η πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων με τη Google

Συνταγές : Το τυρένιο σκορδόψωμο που πρέπει να φτιάξεις