Survivor

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor και η μάχη του τηλεοπτικού κοινού αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη.

Ωστόσο, φαίνεται πως το ελληνικό Twitter έχει ήδη αποφανθεί ποιόν θα ήθελε ιδανικά να διατηρήσει μέσα στο παιχνίδι και ποιόν θα ήθελε να τον στείλει πίσω στο σπίτι του στην Ελλάδα.

Το Twitter τον τελευταίο καιρό έχει περιλάβει και τους δυο όχι με τόσο κολακευτικά σχόλια και για αυτό το λόγο το αποτέλεσμα φάνταζε αμφίρροπο, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως δεν είναι και τόσο αμφίρροπο.

Στο mini poll του citynow.gr στο Twitter οι χρήστες ήταν ξεκάθαροι και θέλουν να φύγει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και όχι ο Σπύρος Μαρτίκας.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Στην ερώτηση ποιος από τους δύο θέλετε να αποχωρησει το 68.2% επιθυμεί να φύγει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας συγκεντρώνει ποσοστό 31,8%.

 

Πάντως, τα προγνωστικά που κυκλοφορούν στο internet συμφωνούν με το mini poll του citynow.gr και αναφέρουν πως όντως αποχωρεί ο Εμμανουήλ και παραμένει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο κόσμος πιθανότατα θέλει να δει αυτό το ειδύλλιο με την Βρισηίδα να εξελλίσσεται και έτσι δεν διώχνουν τον el professor.

Τσέκαρε κι αυτό:

Δίδυμος Ιούνιος: Προβλέψεις για τον Ιούνιο του 2022