Ένα πρόσωπο το οποίο κατάφερε να απασχολήσει στο φετινό Survivor, ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και κανείς δεν έχει ξεχάσει την “κόντρα” του με τη σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά.

 

ad

Ο make up artist παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και δεν παρέλειψε να μιλήσει για όλα συνέβησαν με τη Μαρία Αντωνά.

“Η συγκεκριμένη κοπέλα μου είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι, εξυψώνοντάς με, λέγοντάς μου πως με γούσταραν εκείνη κι ο Άρης. Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά και μετά, για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους. Είναι μια κοπέλα με στρατηγική. Όταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για την Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό.

Εκείνη τότε μου είπε «ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως»… Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για εμένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα αλλά εκείνη δεν τήρησε το λόγο της. Στον τελικό με έσπρωξε περνώντας από δίπλα μου όταν βγήκε νικητής ο Στάθης. Με νευρίασε αυτό και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά μαζί της. Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω”.

Τσέκαρε και αυτό : Beach Bar Κορινθία: Η Ραστώνη στο Δερβένι