Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατάφερε για άλλη μία φορά να βάλει φωτιά στο Survivor και αυτή τη φορά επανήλθε στην κόντρα του με τον Τάκη, με τον οποίο από φίλοι έγιναν ξανά “θανάσιμοι” εχθροί.

Και δεν είναι μόνο ο Τάκης, αλλά κατά το παρελθόν έχει τσακωθεί σχεδόν με όλους τους παίκτες του Survivor. Και αφού στο θέμα της συγκατοίκησης δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τους συμπαίκτες του, πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο πρώτο του αγώνισμα που θα έκρινε το ταξίδι του στο Μαϊάμι, κατάφερε πάλι να τραυματιστεί στον περιβόητο ώμο του. Ωστόσο, το κοινό του Twitter είχε αντίθετη γνώμη, αφού η πλειοψηφία του κόσμου το αμφισβήτησε.

Και μετά από άπειρους καυγάδες, έριδες, κουτσομπολιά, βαριές κατηγορίες που μπορεί να γκρεμίσουν σπίτια, αλλά και μία ελλιπέστατη παρουσία στον στίβο μάχης, ήρθαμε να ρωτήσουμε τους χρήστες του Twitter ένα κύριο ερώτημα.

Και η ερώτηση εάν πιστεύει ο κόσμος του Twitter πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor με οποιονδήποτε τρόπο, είτε δηλαδή μη ψηφιζόμενος από το κοινό, όταν κι αν ξαναβγεί υποψήφιος ή εάν θα πρέπει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Το συντριπτικό ποσοστό των ανθρώπων του Twitter που πήρε μέρος στο mini poll ήταν σαφέστατο.

Ο κόσμος σε ποσοστό 71,7% ψήφισε πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πρέπει να αποχωρήσει γιατί δεν αντέχεται άλλο, ενώ το 28,3% ψήφισε πως πρέπει να παραμείνει γιατί είναι ο μοναδικός αληθιμός.

Τσέκαρε κι αυτό:

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Τρίτη 26/05