Survivor

Δυο φιγούρες στο Survivor, o Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Τάκης Καραγκούνιας απασχολούν διαρκώς τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά είναι δύο παίκτες που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με όλους τους υπόλοιπους.

Μάλιστα και οι δύο δεν υπάρχει ούτε μια ημέρα που να μην αρπαχτούν είτε μεταξύ τους είτε εάν δεν προκύψει τέτοιο beef να βρουν κάποιον άλλον έτσι για να σπάει λίγο η ρουτίνα της ζούγκλας.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Τάκης Καραγκούνιας παρά το γεγονός ότι είχαν κάνει μία μικρή ανακωχή πιθανότατα όπως φάνηκε για να βγάλουν τον Άρη στον τάκο, επέστρεψαν στο παλιό καλό μίσος μεταξύ τους με βρισιές και ξεκατινιάσματα.

Βέβαια μέσα σε αυτές τις κόντρες ενίοτε παρασύρονται κι άλλοι παίκτες του Survivor και μέσα σε λίγα λεπτά έχει πάρει φωτια η ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Έτσι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο παίκτες υπάρχει ένα δίλημμα για το ποιός είναι ο πιο αντιπαθητικός ή έστω ποιον δεν συμπαθούμε περισσότερο.

Σε αυτό το δίλημμα ανάμεσα στους δύο, απάντησε το Twitter. Και ο νικητής για τον πιο αντιπαθητικό παίκτη ανάμεσα στους δύο είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αλλά όχι με τεράστια διαφορά από τον Τάκη Καραγκούνια.

Με ποσοστο 58,6% το Twitter αποφάσισε πως δεν συμπαθεί περισσότερο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ενώ στη δεύτερη θέση έρχεται ο Τάκης Καραγκούνιας με ποσοστό 41,4%.