Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σίγουρα αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στις τηλεοπτικές μας μνήμες μέσα στο Survivor και όχι για τις επιδόσεις του στους στίβους μάχης.

Έχει γίνει το talk of the town στην Αθήνα γιατί έχει καταφέρει κάνει σκληρό reality σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, να προκαλέσει μεγάλες κόντρες άνευ προηγουμένου και φυσικά για τα αισθήματα ζήλιας που προκαλεί σε όλο τον Άγιο Δομίνικο, όπως ισχυρίζεται πάντα”.

Μία τέτοια προσωπικότητα δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη και εδώ στην Αθήνα και ήδη ξέρουμε ότι γράφονται κείμενα για εκείνον στα διάφορα θεατρικά δρώμενα της ελληνικής επιθεώρησης μέσα στο καλοκαίρι.

Αλλά κάποιος δεν περίμενε το καλοκαίρι για να τον σατιρίσει και να προκαλέσει απίστευτα γέλια. Ο λόγος για τον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος έγινε για λίγο ένας νέος Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στο βίντεο που ανέβασε στο instagram ο Τάκης Ζαχαράτος γίνεται πανικός από σχόλια. Υποδύεται λοιπόν τον Survivor Κωνσταντίνο και παραφράζει όλες τις μοναδικές ατάκες που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα από το στόμα του.

Όπως την περιβόητη ατάκα με τους κοιλιακούς του που όλοι τους ζηλεύουμε, αλλά προφανώς είμαστε και κακιασμένοι και δεν το παραδεχόμαστε.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Takis Zaxaratos B (@takiszacharatos)

Ο Τάκης Ζαχαράτος για άλλη μία φορά πάντως ζωγράφισε προκαλώντας γέλια από τα δάκρυα κυρίως με τους 28 κοιλιακούς και τους ζηλευτούς ουρανίσκους.

Τσέκαρε κι αυτό:

Survivor : Ο τραυματισμός του Εμμανουήλ