Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και σχεδόν όλοι οι παίκτες χάρηκαν με την απόφαση που πήρε το τηλεοπτικό κοινό καθώς δεν τον ήθελαν στο παιχνίδι.

Η μητέρα του make up artist μίλησε για την αποχώρηση του γιου της και ήταν αρκετά θυμωμένη με όλα όσα είδε στο συμβούλιο καθώς οι παίκτες έδειξαν τον έντονο ενθουσιασμό τους.

“Είμαι λίγο φορτισμένη από χθες και τώρα που παρακολουθούσα την αποχώρηση, γιατί το περίμενα. Ο Κωνσταντίνος μπορεί να είναι εκρηκτικός για 5 λεπτά το πολύ, διότι μετά αμέσως δεν κρατάει κακίες. Είμαι πολύ περήφανη για τον Κωνσταντίνο, τα έχει καταφέρει όλα μόνος του”, είπε η μητέρα του make up artist στην εκπομπή “Love It” και συνέχισε λέγοντας :

“Θύμωσα πολύ τη βραδιά που είδα σχεδόν όλους τους παίκτες να λένε στο παιδί μου να φύγει από το παιχνίδι. Ήμουν μαζί με τον πατέρα του όταν τον είδα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Καταλαβαίνω και τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά το ομαδικό με στεναχώρησε πολύ. Δεν μου φάνηκε κάτι υπερβολικό από αυτά που έκανε ο Κωνσταντίνος, γιατί ξέρω με ποιον τρόπο τα έλεγε, πώς τα έλεγε και δεν τον παρεξηγούσα. Άλλωστε δεν τα έλεγε μόνο ο Κωνσταντίνος αυτά. Παρακολουθώ την κάθε λεπτομέρεια και με παραξενεύουν πολλά πράγματα, αλλά πιστεύω ότι είναι μια στρατηγική”. 

Τσέκαρε το σχετικό απόσπασμα :

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επιστρέφει Ελλάδα και έχει πολλά να πει!

Τσέκαρε και αυτό : Πιτ Ντέιβιντσον : Ανάμεσα στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους