GNTM 4 Κωνστσντίνος Τσαγκάρης

Κωνσταντίνος Τσαγκάρης: Η πρώτη ημέρα μετά το makeover που ήταν επεισοδιακή για άλλο ένα GNTM 4, τα μοντέλα βρέθηκαν μπροστά σε μία δοκιμασία που θα τους προετοίμαζε για όσα έρχονται μετά.

Ο λόγος για την πρώτη Polaroid φωτογράφισή τους, με τον coach των μοντέλων Γιώργο Καράβα να τους ενημερώνει πως ο γνωστός φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος θα τους αναλάβει σε ένα μάθημα απόδοσης συναισθημάτων.

Τα μοντέλα το ευχαριστήθηκαν όσο δεν πάει, αφού έπρεπε να εκφράσουν το θυμό τους, την αγωνία τους, τη χαρά τους και το φόβο τους, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε για ορισμένους και τόσο εύκολο.

Αυτός όμως που αποθεώθηκε από coach, φωτογράφο, αλλά και όλα τα μοντέλα του GNTM 4, ήταν ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης, ο οποίος μέχρι τώρα έχει δείξει πως οι δυνατότητές του στο modeling είναι ισάξιες με εκείνες στην υποκριτική.

Όταν ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης άρχισε να κάνει τον χαρούμενο ή τον θυμωμένο, ο φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος κατάλαβε πολύ γρήγορα πως έχει μπροστά του ένα ταλέντο στην υποκριτική, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γιώργος Καράβας.

Φυσικά τα υπόλοιπα μοντέλα του GNTM 4 είχαν πέσει κάτω από τα γέλια με τις γκριμάτσες του Κωνσταντίνου και απέσπασε φυσικά το χειροκρότημα όλων.

 

Για το λόγο αυτό ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης σύμφωνα με τον coach ήταν αυτός που ήταν ο καλύτερος μέχρι εκείνη τη στιγμή στις φωτογραφίσεις polaroid.