Κωνσταντίνος Βασάλος

Φανερά ενοχλημένος είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την ψηφοφορία που σημειώθηκε και παρακολουθήσαμε εμείς στο επεισόδιο της Δευτέρας 13/3 και ο παίκτης των Μπλε φαίνεται να τα έχει βάλει με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης έγινε έξαλλος με τη ψηφοφορία και ο συμπαίκτης του ο οποίος δεν έχει ψηφιστεί ξανά, δεν μπόρεσε να καταλάβει γιατί φέρθηκε ο άνθρωπος που στήριξε αρκετές μέρες τώρα φέρθηκε με τέτοιο τρόπο και στην προσωπική του συνέντευξη λέει πως κάποιοι θέλουν να σώσουν… τα οπίσθια του!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό άλλαξε στάση και κόπηκε το γέλιο του διότι δεν του αρέσουν πολλά πράγματα τα οποία έχουν συμβεί και όσα ακούγονται και πως είναι αχάριστος και αγνώμων ο συμπαίκτης του. Ο Παναγιώτης ακούγεται στο trailer να λέει πως ο Βασάλος έχει παρακινήσει τις ψηφοφορίες και δεν ήθελε να φανεί αυτό.

Τσέκαρε τo trailer :

Σε άλλα νέα, οι δυο ομάδες βγαίνουν ξανά έξω από τις καλύβες τους για να αγωνιστούν σε ένα σκληρό αγώνισμα και αναμένεται να δούμε τους παίκτες να προσπαθούν να κερδίσουν έτσι ώστε να παίζουν την ασυλία και να φάνε!

Στο συμβούλιο πάλι θα ακουστούν ατάκες και θα υπάρξουν γκρίνιες αλλά είναι κάτι πολύ συνηθισμένο πλέον!

Τσέκαρε και αυτά:

Μαλάλα Γιουσαφζάι : Η άβολη στιγμή με τον Τζίμι Κίμελ

Βόλτα Αθήνα : Που να πας όταν έχεις ρεπό