Κωνσταντίνος Βασάλος

O Κωνσταντίνος Βασάλος είναι σίγουρα η “αποκάλυψη” του  Survivor All Star διότι έχει παραδεχτεί πως βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο ξεκάθαρα για το ριάλιτι, του αρέσει το κουτσομπολιό που γίνεται και δημιουργεί χώρους σπα για να καθαρίσει τις ενέργειες των συμπαικτών του! Και ο κόσμος τον έχει λατρέψει ακόμη περισσότερο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο παίκτης των Μπλε είναι από αυτούς που δεν έχουν τις καλύτερες επιδόσεις στα αγωνίσματα αλλά οι συμπαίκτες του δεν επιλέγουν να τον ψηφίσουν και ρίχνουν στην κάλπη άλλα ονόματα τα οποία ενδεχομένως να τα πηγαίνουν καλύτερα και υπάρχει λόγος!

Οι νέες προσθήκες των παικτών έχουν φέρει τα πάνω κάτω και έχει μεταφερθεί στους παίκτες που ήταν ήδη στον Άγιο Δομίνικο, πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο που βρίσκεται στην Ελλάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην ψηφίζεται – παρόλο που παραδέχεται και ο ίδιος πως είναι “παλτό” – γιατί οι παίκτες φοβούνται να αναμετρηθούν μαζί του σε μια ψηφοφορία γιατί σίγουρα δε θα φύγει.

Τα στατιστικά του είναι πολύ χαμηλά σε σχέση με άλλους παίκτες αλλά ο κόσμος τον λατρεύει!  Ο παίκτης των Μπλε έχει βρει σίγουρα το μυστικό για να έχει τον κόσμο στο πλευρό του και ο κόσμος τον στηρίζει πολύ!

 

Τσέκαρε και αυτά: