Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας παίκτης ριάλιτι ο οποίος έχει καταφέρει να φέρει στο Survivor All Star έναν άλλο αέρα καθώς κάνει αρκετή πλάκα και διασκεδάζει το τηλεοπτικό κοινό με όσα λέει και όσα κάνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο παίκτης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και έχει αποφασίσει να κάνει έναν ιδιαίτερο… αποχαιρετισμό στην ομάδα του καθώς έχει την ανησυχία πως μπορεί να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει και διοργανώσει μια μικρή μάζωξη!

Ο γυμναστής και πανελίστας μαζεύει την ομάδα του και αρχίζει να αναλύει τη “διαθήκη” του λέγοντας στους παίκτες πως σε περίπτωση που αποχωρήσει αφήνει στον καθένα από κάτι δικό του!

Με την απόφαση του να ανοίξει τη “διαθήκη” του αφήνει άφωνη την ομάδα του και προσπαθεί να διακωμωδήσει όλη την κατάσταση γιατί ξέρει πολύ καλά πως να φέρει κοντά την ομάδα του και να τους κάνει να γελάσουν καθώς οι εντάσεις είναι πολλές και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλει να ηρεμεί τα πνεύματα.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα θα απολαύσει ένα πολύ ωραίο έπαθλο και θα μπορέσουν να πάρουν μαζί τους φρούτα στην καλύβα για να γεμίσουν τα στομάχια τους.

 

Τσέκαρε και αυτά: