Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας πολύ όμορφος άνδρας και παρόλο που έχει μπει στο Survivor All Star και έχει χάσει κάποια κιλάκια, παραμένει κούκλος και αρέσει σε πολλές γυναίκες. Μια από αυτές, φαίνεται πως είναι και η Κάτια Ταραμπάνκο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το μοντέλο και επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και για το GNTM μέσω του οποίου αναδείχθηκε.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπή, κλήθηκε να παίξει ένα παιχνίδι στο οποίο έβλεπε τις εικόνες δυο ανδρών και έπρεπε να επιλέξει με ποιον θα ήθελε να είναι σε ένα τελείως υποθετικό σενάριο!

Όσο έβλεπε τις εικόνες των ανδρών του Survivor μπροστά της, επέλεγε με βάση όσους έχουν ή δεν έχουν σχέση, όμως της ήταν δύσκολο. Όταν επέλεξε τον Τριαντάφυλλο, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της ο Κωνσταντίνος Βασάλος και είπε χαρακτηριστικά:

“Nτάφυ καταλαβαίνεις τώρα! Ξεκάθαρα διαλέγω Βασάλο! Μα κοιτά εδώ (και έδειξε τους κοιλιακούς του). Ωραίο παιδί, ανοίγει το μάτι σου όταν τον βλέπεις”. 

Η Κάτια Ταραμπάνκο ξεκαθάρισε πως είναι μόνη της αυτή την περίοδο και πως έχει αποφασίσει να μιλήσει για την επόμενη σχέση της μετά από ένα μεγάλο διάστημα!

Τσέκαρε και αυτά: