Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να μη χαρίζει πολλές νίκες στην ομάδα των Μπλε του Survivor All Star, πως προσφέρει άλλα πράγματα! Γέλιο, τσαχπινιά και καταφέρνει να κρατά τον Τάκη Καραγκούνια σε πλήρη ηρεμία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας φαίνεται πως έχει τη δική του στρατηγική και την έχει “περάσει” και στους συμπαίκτες του καθώς στο επεισόδιο της Τρίτης 21/2 είδαμε την φανερή στήριξη απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος δεν περίμενε με τίποτα πως θα βρει υποστηρικτές στην αντίπαλη ομάδα.

Τόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όσο και οι άλλοι παίκτες των Μπλε φαίνεται πως στηρίζουν τον φαρμακοποιό αλλά μην ξεγελιόμαστε! Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!

Σίγουρα, πίσω αυτή τη στήριξη υπάρχει σχέδιο καθώς οι Μπλε θέλουν να κατατροπώσουν τους Κόκκινους και να τους σπάσουν το ηθικό για να αρχίσουν να παίρνουν ακόμη περισσότερες νίκες! Και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι “αγκάθι” για τους Κόκκινους αφού δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και ξέρει πολύ καλά πως να κάνει ριάλιτι!

Ο Βασάλος παραδέχτηκε πως στο παιχνίδι βρίσκεται για το ριάλιτι της υπόθεσης και ο Νίκος Μπάρτζης δεν έχει εκτιμήσει καθόλου τις ατάκες του διότι πιστεύει πως έχει έπαρση και πως κοροϊδεύει.

Η κίνηση που έκανε ο Βασάλος για να στηρίξει τον Μαρτίκα φανερώνει στρατηγική και από ότι φαίνεται την ακολουθούν και άλλοι συμπαίκτες του! Περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν!

Τσέκαρε και αυτά: