Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι σε αντίθετες ομάδες στο Survivor All Star και προσπαθούν να βρουν τρόπους στον Άγιο Δομήνικο να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να φέρουν νίκες στην ομάδα τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζευγάρι το οποίο φέρεται να έχει χωρίσει, δεν έχει έντονη επικοινωνία μπροστά στις κάμερες αλλά. η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε ένα παρασκήνιο το οποίο υπάρχει και εμείς δεν έχουμε δει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε στην εκπομπή “Πρωινό Μας”:

“Ήταν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι. Κι όταν έκλαιγε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν εκεί να την υπερασπιστεί, κοιτιόντουσαν… Μπορεί επειδή ζουν δύσκολες συνθήκες, να ήρθαν ξανά κοντά. Υπάρχει ενδεχόμενο να τα βρουν. Διέκρινα μία οικειότητα σε φιλικό πλαίσιο αλλά νιώθω ότι υπάρχει σπίθα ακόμα. Είναι η άποψή μου, δεν θέλω να τους εκθέσω στη ζωή μου. Στις κάμερες δεν το έχουμε δει καθόλου”.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δείχνει μια σχετική απάθεια μπροστά στις κάμερες όταν βρίσκεται ή ακούγεται το όνομα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο προσκήνιο και δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα!

Περιμένουμε τα επόμενα επεισόδια για να δούμε τι θα γίνει!

Τσέκαρε και αυτά: