Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει μπει στο  Survivor All Star και είναι αποφασισμένος να χαρίσει ριάλιτι στον κόσμο μέσω του χαβαλέ και της πλάκας που κάνει! Και η αλήθεια είναι πως έχουμε ανάγκη να γελάσουμε λιγάκι!

Ο παίκτης των Μπλ έδειξε από την πρώτη που έφτασε στην παραλία πως θέλει να περάσει καλά και παρόλο που είναι “παλτό” – έτσι χαρακτηρίζει τον εαυτό του – προσπαθεί να κάνει πράγματα και να φανεί χρήσιμος στην ομάδα του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

O παρουσιαστής έχει αποφασίσει να μας χαρίσει πολλές αστείες στιγμές και όταν θέλουμε να γελάσουμε λιγάκι βλέπουμε το βίντεο που έχει δημιουργήσει το κανάλι Borro Greece!

Τσέκαρε το εδώ!

 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν έχει καταφέρει να φέρει πολλές νίκες στην ομάδα του αλλά είναι ο “πυροσβεστήρας” του Τάκη Καραγκούνια και μπορεί να κάνει πράγματα για να βοηθήσει την ομάδα του. Όπως είναι οι χώροι σπα που δημιουργεί και οι χώροι για φλερτ!

Έχει καταφέρει να πειράξει όλους τους παίκτες και να εξοργίσει τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος του επιτίθεται διαρκώς γιατί δεν μπορεί να πιστέψει πως οι Μπλε δεν τον ψηφίζουν!

Ο Βασάλος δε θέλει να μπει στη διαδικασία να έχει beef με κανέναν και τον ενδιαφέρει να φτάσει στον τελικό χωρίς να χρειαστεί να τσακωθεί ή να έχει εντάσεις με κάποιον παίκτη! Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν παίζει!

Τσέκαρε και αυτά: