Peaky Blinders
ΠΗΓΗ: Youtube.com

Κοροναϊός: Η αναμενόμενη 6η σεζόν των “Peaky Blinders” αναμένεται να καθυστερήσει μετά την αναστολή των γυρισμάτων λόγω του ιού, ανέφεραν οι παραγωγοί.

“Υπό το φως της εξάπλωσης του Covid-19, οι εταιρείες παραγωγής – Caryn Mandabach Productions και Tiger Aspect Productions – της 6ης σεζόν των Peaky Blinders ανέβαλαν τα γυρίσματα, με την πλήρη υποστήριξη του BBC (στο οποίο προβάλλεται η σειρά)”, ανέφερε ένας εκπρόσωπος του BBC, σύμφωνα με τον Guardian.

Δεν είναι ακόμα σαφές πόσο καιρό θα διαρκέσει η αναστολή των γυρισμάτων και τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στην σειρά, καθώς έξαρση του ιού στον Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να υπάρξει στις αρχές Μαΐου (ή και πολύ νωρίτερα αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα), ωστόσο σίγουρα θα καθυστερήσει μερικούς μήνες η μετάδοση της νέας σεζόν από το BBC.

Η 6η σεζόν της σειράς δεν είχε κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο. Φυσικά οι “Peaky Blinders” δεν είναι οι μόνοι που “χτυπήθηκαν” από τον κορονοϊό, καθώς είδαμε και άλλες αναβολές, όπως στην πρεμιέρα της 25ης ταινίας James Bond “No Time To Die” και στο “A Quiet Place Part II”.

Κακά νέα λοιπόν για όσους περίμεναν να δουν τι πρόκειται να γίνει με την οικογένεια Shelby, ωστόσο υπάρχουν και άλλες σειρές που μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι να υπάρξει κάποια κανονικότητα.