Κοροναϊός: Η…ψύχωση για τον COVID-19 υπερβαίνει τη δημοτικότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ιταλία.

Αυτό αναφέρει η εφημερίδα του Τορίνο Tuttosport, όπου εξηγεί ότι ο κίνδυνος μετάδοσης, έχει…μεταφερθεί στο διαδίκτυο, όπου ο αριθμός των αναζητήσεων που σχετίζονται με τον κοροναϊό έχει εκτοξευθεί.

Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία AvantGrade ανέφερε τον εντυπωσιακό αριθμό επισκέψεων που έλαβε η ιστοσελίδα της «Amuchina», το απολυμαντικό gel που ο καθένας θέλει να αγοράσει για να προστατευτεί.

Η «Amuchina», όπως αναφέρεται, ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ως λέξη-κλειδί τη Δευτέρα. Επιπλέον, οι σχετικές αναζητήσεις «Condogno», ένας από τους πιο εκτεθειμένους τόπους και η «Esselunga a casa», μια αλυσίδα σουπερμάρκετ που στέλνει το φαγητό στο σπίτι, βρίσκονται επίσης στην κορυφή αναζητήσεων.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ θα διεξαχθεί χωρίς θεατές. Ωστόσο, το δίκτυο Sky, το οποίο είναι κάτοχος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της συνάντησης, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να μεταδώσει τη συνάντηση ανοιχτά, καθώς πολλοί φίλαθλοι δεν θα μπορούν να μετακινηθούν στο γήπεδο.

Πάντως η απόφαση εξαρτάται και από τις αρχές του ιταλικού πρωταθλήματος, που πρέπει να εγκρίνουν αυτήν την απόφαση, αφού χωρίς την έγκρισή τους δεν θα ήταν δυνατόν να μεταδοθεί η συνάντηση ανοιχτά.