Lufthansa

Κορονοϊός: Λόγων των έκτακτων γεγονότων που έχουν προκύψει από την εξάπλωση του κορονοϊού, η Lufthansa ανακοινώνει ένα νέο, μειωμένο πρόγραμμα για τις αεροπορικές της για το διάστημα 29 Μαρτίου έως 24 Απριλίου.

Οι ακυρώσεις πτήσεων θα εφαρμοστούν διαδοχικά στα συστήματα κρατήσεων και οι επιβάτες που πλήττονται από αυτές θα ενημερωθούν για τις αλλαγές και τις επιλογές επανέκδοσης από σήμερα.

Σε όλες τις αεροπορικές του Ομίλου πρέπει να ακυρωθούν συνολικά 23.000 πτήσεις, ενώ αναμένονται περαιτέρω ακυρώσεις και τις επόμενες εβδομάδες. Η προσαρμογή του προγράμματος για το διάστημα μετά τις 25 Απριλίου θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Αυτή η νέα προσαρμογή της δυναμικότητας επηρεάζει κυρίως την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Κατά τις ακυρώσεις θα υπάρχει μέριμνα ώστε να διασφαλίζεται ότι όλοι οι προορισμοί σε όλες τις ηπείρους θα μπορούν να εξυπηρετούνται έστω από μια αεροπορική εταιρεία του Ομίλου μέσω των αεροδρομίων της Φρανκφούρτης, του Μονάχου, της Ζυρίχης, της Βιέννης και των Βρυξελλών.

Οι επιβάτες της Lufthansa που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν τις επόμενες εβδομάδες προτείνεται να ελέγχουν την κατάσταση των αντίστοιχων πτήσεων στο lufthansa.com πριν από την αναχώρηση. Οι επιβάτες που έχουν διαθέσει τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη Lufthansa θα ενημερωθούν απευθείας από την εταιρεία, σε περίπτωση που η πτήση τους ακυρωθεί.