Βασιλικό ζευγάρι Ολλανδίας

Κορονοϊός: Μετά την απίστευτη γκάφα ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ολλανδίας δήλωσαν ότι λυπούνται που παραβίασαν τον κανόνα της λεγόμενης κοινωνικής αποστασιοποίησης για τον κορονοϊό.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο και φαίνονται οι δύο τους να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο χωρίς φυσικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Στη φωτογραφία διακρίνεται το βασιλικό ζεύγος να είναι πλάι πλάι με έναν άνδρα, τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ως έναν από τους ιδιοκτήτες εστιατορίου στο νησί των ανέμων.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο βασιλιάς της Ολλανδίας, Βίλε Αλεξάντερ να κρατά τη μάσκα στο χέρι σαν να είναι αξεσουάρ, ενώ στο πλευρό του χωρίς μάσκα η σύζυγός του Μαξίμα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

22 août 2020. Le roi Willem-Alexander et la reine Maxima des Pays-Bas ont visité l’île grecque de Milos pendant leurs vacances.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ the_royals_of_today στις

“Μια φωτογραφία δημοσιεύτηκε στα μέσα ενημέρωσης στην οποία κρατάμε ελάχιστη απόσταση. Μέσα στον αυθορμητισμό της στιγμής, δεν δώσαμε τη δέουσα προσοχή”, εξήγησε το βασιλικό ζεύγος σε μήνυμα του στο Twitter.

Και έρχομαι εγώ τώρα να ρωτήσω; Πρόστιμο το ζευγάρι θα φάει; Ή μόνο εμείς οι κοινοί θνητοί;