Κορονοϊός

Κορονοϊός: Το National Geographic παρουσιάζει, πρώτο, ένα ειδικό αφιέρωμα για το πιο κρίσιμο θέμα της εποχής, τον Covid-19.

Ο φόβος και η αβεβαιότητα που έχει επιφέρει η πανδημία είναι πρωτόγνωρη, ωστόσο μια ματιά στην ιστορία και την επιστημονική αναζήτηση γύρω από τον ιό, ίσως αποκαλύψει τις πρώτες νότες αισιοδοξίας.

Μέσα από τις εκπομπές «Εξάπλωση: Από τον Έμπολα στον Covid-19», «Κυνηγώντας τον Ιό» και «Breakthrough: Πολεμώντας τον Ιό 2020» γνωρίζουμε ερευνητές από όλο τον πλανήτη, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να αντιμετωπίσουν την απειλή.

Το National Geographic είναι ο κορυφαίος προορισμός για θέματα επιστήμης, εξερεύνησης και περιπέτειας. Η αποστολή του είναι να εμπνέει τους ανθρώπους να νοιάζονται για το περιβάλλον! Το National Geographic μας μεταφέρει κοντά στις σημαντικές ιστορίες και πέρα από τα όρια του εφικτού, μαζί με τους κορυφαίους δημιουργούς, επιστήμονες, δημοσιογράφους, φωτογράφους και εξερευνητές. Είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.