Σούπερ μάρκετ Οξφόρδη

Κορονοϊός: Η Βρετανία βρέθηκε στο στόχαστρο όλου του κόσμου, αφού αγνόησε τους πάντες για την πανδημία του κορονοϊού αφήνοντας τη ζωή να προχωρά σαν να μην συμβαίνει τίποτα στον κόσμο και σαν να μην τους αφορούσε αυτός ο ιός.

Όλα κυλούσαν εξωφρενικά ομαλά στη Βρετανία, αλλά με εγκληματική αργοπορία οι αρχές ξύπνησαν και άρχισαν να λαμβάνουν κάποια μέτρα περιορισμού. Αυτό όμως που προκλήθηκε δεν το περίμενε κανείς. Και ενώ όταν οι Έλληνες κάνουν του κεφαλιού τους είμαστε εδώ για να το στηλιτεύσουμε, ομοίως πρέπει να πούμε ότι στην Ελλάδα δεν έχει συμβεί τέτοια τραγελαφικά γεγονότα.

Τα ράφια των σούπερ μάρκετ άδειασαν! Και το εννοούμε! Αναγνώστης του citynow.gr που μένει και εργάζεται στην Οξφόρδη μας έστειλε φωτογραφίες από τα ράφια των σούπερ μάρκετ που δεν είχαν αφήσει τίποτα απολύτως! Οι Βρετανοί όρμηξαν στα σούπερ μάρκετ σαν τις ακρίδες και όπως μας περιέγραφε ο αναγνώστης μας είχαν αφήσει μόνο τις διάφορες σως και κάποιους ξηρούς καρπούς.

Σούπερ μάρκετ Οξφόρδη

Όπως σε όλο τον κόσμο αλλά σε χειρότερη μορφή οι Βρετανοί άδειασαν και τα ράφια από τα χαρτιά υγείας που για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχουν γίνει ανάρπαστα και στην Ελλάδα ίσως σαν ένα μέτρο αντιμετώπισης του κορονοϊού… τι να πούμε και εμείς.

Μάλιστα, ένας από τους εμπόρους στην Οξφόρδη έκανε το αμίμητο. Έβγαλε από μία μεγάλη συσκευασία τα χαρτιά υγείας και τα πωλούσε ένα ένα για μία αγγλική λίρα.

Σούπερ μάρκετ Οξφόρδη

Και η κατάσταση στη Βρετανία συνεχίζεται με τους ίδιους ρυθμούς και όπως μας έλεγε χαριτολογώντας ο αναγνώστης μας εάν δεν πάμε από τον κορονοϊό θα πάμε από πείνα.

Ηρεμία Βρετανοί μας παραδειγματίστε από τους Έλληνες που δεν αδειάζουμε τα ράφια σαν να ήρθε η αποκάλυψη.