Λάμψη

O κορονοϊός τελικά δεν κάνει διακρίσεις και χτύπησε και τη Βίλα των Κάκτων. Έτσι λέγεται παιδάκια το σπίτι του Γιαγκου Δράκου. Μα καλά δεν βλέπατε Λάμψη όταν ήσασταν μικρά παιδιά;

Ο Αλέξης Δράκος αναρωτιέται εάν η Βίρνα Δράκου η μητριά του δηλαδή είναι άρρωστη. Η Βίρνα, σύζυγος του Γιάγκου Δράκου και ερωτικός πόθος του γιου του, Αλέξη έχει όλα τα συμπτώματα που μέχρι τώρα ξέρουμε από την ιατρική κοινότητα.

Όπως ήταν αναμενόμενο έκανε το τεστ. Και μεγάλη ειρωνεία; Ποιος της πήγε τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο γραφείο της; Η Σάντρα. Και επειδή μάλλον δεν βλέπατε λάμψη ήταν εκείνη η γυναίκα που ήταν ερωμένη του Γιάγκου Δράκου, μετά παντρεύτηκε τον αδελφό του Γιάγκου, τον Σέβο Δράκο και αντιπρόεδρο τότε της κυβέρνησης και μετά παντρεύτηκε τον μικρό γιο του Γιάγκου Δράκου, τον Τίμο.

Αυτή η γυναίκα λοιπόν, η αιώνια αντίπαλος της Βίρνας Δράκου της πήγε τα αποτελέσματα.

Αμέσως μετά η Βαλέρια (έλεος πια… η γραμματέας του Γιάγκου Δράκου) ενημερώνει το αφεντικό της για το χτύπημα του κορονοϊού στην οικογένεια Δράκου. Εκείνος συγκλονισμένος (μπορεί να την κεράτωνε, αλλά την αγαπούσε) τρέχει κοντά της. Αλλά εκείνη με βαριά καρδιά τον διώχνει μακριά σε απόσταση δύο μέτρων όπως μας λένε και οι ειδικοί.

Νοσηλεύεται αναγκαστικά, αφού τα συμπτώματα οξύνθηκαν και ο γιατρός ενημερώνει τον Γιάγκο και Αλέξη Δράκο ότι η Βίρνα είναι σοβαρά και δεν μπορεί να ανασάνει σχεδόν. Αλλά η Βίρνα Δράκου κατάφερε και εκείνη την μάχη να την κερδίσει και επιστρέφει στο σπίτι της. Μήπως κόλλησε όμως τον Γιάγκο Δράκο; Η αγωνία στο αποκορύφωμα.

Όλα αυτά τα παραπάνω είναι ένα φανταστικό φυσικά σενάριο που έφτιαξε η ομάδα του Luben και εμείς το είδαμε, γελάσαμε απίστευτα και θυμηθήκαμε τα παλιά (ναι γιατί εμείς βλέπαμε Λάμψη).

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Luben.