Πρίαμος

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας και τίποτα δεν θυμίζει όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα. Και σε αυτή τη μάχη με τον ιό, σε αυτά τα πρωτόγνωρα που ζούμε υπάρχουν πράγματα που δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να υπάρξουν.

Κι όμως υπάρχουν και κάποια από αυτά που μας έχουν κάνει να χαμογελάσουμε! Ένα από αυτά που είδαμε ήταν ένα αφισάκι από τα ξενοδοχεία Priamos. Τα ξέρετε τα ξενοδοχεία Priamos.

Είναι τα πολύ γνωστά ξενοδοχεία με εξειδίκευση στην ημιδιανομή με 4 ξενοδοχεία στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας.

Πρίαμος

Αυτά λοιπόν τα ξενοδοχεία έκαναν το απίστευτο! Έβγαλαν μία ανακοίνωση λοιπόν όπου καλούν τον κόσμο να μην φοβάται τον νέο ιό του κορονοϊού στα ξενοδοχεία γιατί έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.
Εκτός όμως από τα μέτρα έχουν και μία εξαιρετική προσφορά. Σε κάθε ξενοδοχείο υπάρχει αντισηπτικό των 100 ml τα οποία οι πελάτες μπορούν να τα πάρουν φεύγοντας μαζί τους και μάλιστα και περισσότερα από ένα για τους γνωστούς ή την οικογένειά τους.
Κι όμως είναι αληθινό! Στην αρχή νομίζαμε πως ήταν τρολιά στο internet! Και βλέποντας στο Facebook των ξενοδοχείων Priamos είδαμε ότι δεν είναι ψέμα, αλλά μία πραγματικότητα. Και ενθουσιαστήκαμε είναι η αλήθεια! Αφού το συνειδητοποιήσαμε λοιπόν ότι ισχύει έχουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στα ξενοδοχεία Priamos.