Κορονοϊός

Ο κορονοϊός ήταν, είναι και θα είναι μια στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας που κατάφερε να προκαλέσει ακραίο τρόμο, φούντωση της συνωμοσιολογίας και αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο ζούσαν οι άνθρωποι! Και αφού ο πανικός ήταν παντού, από την αρχή της πανδημίας, μια μητέρα και ένας δις ανέλαβαν δραστικά μέτρα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Μια Ινδή μητέρα, η Μουχμούν Μαιχί 34 ετών, και ο γιος της, κλειδώθηκαν στο σπίτι τους για τρία ολόκληρα χρόνια όπως αναφέρει η Daily Maily, για να μην πεθάνουν από τον ιό ο οποίος σάρωσε τον πλανήτη.

Στο διαμέρισμα των λίγων τετραγωνικών έμεναν μαζί και δεν βγήκαν ποτέ από το σπίτι το οποίο βρίσκεται στην Χαριάνα της Ινδίας.

Η αστυνομία κλήθηκε να βγάλει τη μητέρα και τον γιο της από το σπίτι και οι αρχές της αποκάλυψαν πως ο κορονοϊός υπάρχει ακόμη αλλά δεν θα την “ακουμπήσει”.

Ο σύζυγος της 34χρονης, Σουγιάν Μαιχί, βγήκε μια μέρα από το σπίτι στην πρώτη καραντίνα και εκείνη δεν τον άφησε να μπει ξανά μέσα! Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας.Και δεν τον πίστευαν στην αρχή με αποτέλεσμα να καθυστερήσει ο απεγκλωβισμός.

Το σπίτι ήταν σε τραγική κατάσταση και υπήρχαν σκουπίδια παντού!

Tσέκαρε και αυτά: