Κιθάρα

Κορονοϊός: Όλος σχεδόν ο πλανήτης είναι σε απομόνωση και ψάχνοντας τρόπο να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει έρχονται εικόνες από το εξωτερικό και μας κάνουν μόνο χαρούμενους και πιο αισιόδοξους για το μέλλον.

Η εικόνα αυτή τη φορά ήρθε από την ερημωμένη Μαγιόρκα, όπου η ισπανική αστυνομία έκανε το απίστευτο και όχι μόνο το λατρέψαμε αλλά θα το θέλαμε να το δούμε και στην Ελλάδα σίγουρα.

Σε έναν έρημο δρόμο και ενώ όλοι οι πολίτες βρίσκονται σε καραντίνα, καταφθάνουν δύο περιπολικά με τις σειρήνες. Και εκεί που ο κόσμος προσπαθεί να καταλάβει εάν συνέβη κάτι, οι αστυνομικοί σταματούν.

Βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους και με τις κιθάρες τους αρχίζουν να παίζουν και να τραγουδούν, σκορπώντας μόνο απίστευτο κέφι στους πολίτες. Εκείνοι με τη σειρά τους, τραγουδούν και χειροκροτούν για το υπέροχο act που τους γέμισε με χαμόγελα σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία για όλους μας.

Φυσικά και εμείς ζηλεύουμε και θέλουμε να δούμε και εμείς το αντίστοιχο από τους Έλληνες αστυνομικούς. Εάν το δω στην Ελλάδα μην δούμε καμία Ένορκη Διοικητική Εξέταση.