Κορονοϊός

Ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει ένα τρομερό αίσθημα φόβου, αλλά πρέπει να φανούμε δυνατοί, να κάνουμε όλα όσα πρέπει για να προφυλαχθούμε αλλά και για να προφυλάξουμε τον κόσμο!

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές προσπαθούν καθημερινά να βοηθήσουν τον κόσμο ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπους με τον ιό, αλλά και όλους όσους φοβούνται! Και αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν ένα τεράστιο χειροκρότημα. Όπως στην Ισπανία, έτσι και εμείς μπορούμε στις 21:00 να βγούμε στο μπαλκόνι μας και να τους χειροκροτήσουμε, δείχνοντας την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στα social media:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους ανθρώπους που αγωνίζονται για μας. Τους ανθρώπους του Συστήματος Υγείας. Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας, για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν. Και όχι μόνο – για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς», αναφέρει το κείμενο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όλοι πρέπει να δώσουμε το μεγαλύτερο χειροκρότημα μας στους ανθρώπους που φεύγουν από τα σπίτι τους και προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για την υγεία μας.

Δείτε το tweet της Μαρέβα Μητσοτάκη: