Κορονοϊός Βρετανία

Κορονοϊός Βρετανία: Για μια ακόμη φορά βλέπουμε τα ψυγεία και τα ράφια των super markets να δέχονται γερό attack από τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς η ανακοίνωση του γενικού lockdown έφερε τον τρόμο!

Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε προ ημερών πως η Βρετανία θα μπει σε καθεστώς lockdown για έναν μήνα, με σκοπό να καταφέρουν να αποφύγουν τη μεγάλη διασπορά του κορονοϊού, και το πρώτο μέλημα των πολιτών ήταν να τρέξουν στα super marktes και να πάρουν ότι βρουν μπροστά τους, λες και πάμε σε πόλεμο!

Σε γνωστό super market της Οξφόρδης βρέθηκε πολυαγαπημένος φίλος του citynow.gr, και θέλησε να φωτογραφήσει τα άδεια ράφια και τα ψυγεία, με σκοπό να μας δείξει την κατάσταση που επικρατεί! Σε αυτό το σημείο να πούμε, πως ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων η οποία ΔΕΝ περιλαμβάνει το κλείσιμο των super markets, αλλά από ότι φαίνεται δεν μπορούν να δεχτούν κάποιοι πως δε θα έχουν αρκετό toilet paper στην οικία τους!

Κατά τα άλλα, τα νέα μέτρα που ανακοίνωση η κυβέρνηση Τζόνσον θα αρχίσουν να ισχύουν από αύριο (5/11) και θα διαρκέσουν για έναν μήνα και αν χρειαστεί θα ληφθούν και άλλα!

Κουράγιο mates!