Κορονοϊός

Καλέ ποιος κορονοϊός και πράσινα άλογα μου λέτε; Το Σαββατοκύριακο έγινε χαμούλης σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας και ο κόσμος διασκέδασε με την ψυχή του καθώς η καραντίνα και η άρση των μέτρων δεν υπάρχουν πια στον χάρτη της Ελλάδας.

Σε πολλές περιοχές της Αθήνας έχουν ανοίξει τα μαγαζιά εστίασης και ήδη ο κόσμος έχει ξεκινήσει να βγαίνει, να διασκεδάζει, να μην τηρεί μέτρα απόστασης και το mood όλων YOLO βρε παιδιά!

Κάνοντας μια πρώτη βόλτα την Κυριακή στη Μαρίνα Φλοίσβου, πάθαμε ένα μικρό σοκ, καθώς τα μαγαζιά ήταν γεμάτα, ο κόσμος είχε φροντίσει να μην κρατήσει τις αποστάσεις του και όλοι γινόμασταν μια μεγάλη παρέα ενώ προσπαθούσαμε να περπατήσουμε! Ευτυχώς, που κάποιος προνόησε να βάλει μαξιλαράκια στα σκαλάκια που υπάρχουν στη Μαρίνα και καταφέραμε να πιούμε ένα καφέ χωρίς να έχουμε πολύ κόσμο δίπλα μας!

Το βράδυ αποφασίσαμε να κάνουμε μια βόλτα στο Μικρολίμανο και ξαφνικά είδαμε να στήνεται τρελό πάρτι σε δυο μαγαζιά και ο κόσμος να αγνοεί πλήρως τα υποτιθέμενα μέτρα τα οποία υπάρχουν! Τα ίδια συνέβησαν και σε κάποια μαγαζιά στο Γκάζι αλλά και στο κέντρο! Οι δε σερβιτόροι μπορεί να φορούν τα γαντάκια τους αλλά με αυτά τα γάντια μαζεύουν ποτήρια και άλλα πράγματα χωρίς να τα αλλάζουν, κατεβάζουν μασκούλες για να μιλήσουν και να μας δείξουν το χαμόγελο τους και άλλα πολλά.

Είναι λογικό μετά από μια δίμηνη καραντίνα, να θέλουμε να βγούμε, να περάσουμε όμορφα και να ξεσπάσουμε αλλά τα περιστατικά που συναντήσαμε το Σαββατοκύριακο μας δείχνουν πως ο ο κορονοϊός δεν κατάφερε να φοβίσει κανέναν! Μήπως τελικά ήταν όλα για το θεαθήναι; Λέω εγώ τώρα! Μην ξεχνάτε πως τα stories στο Instagram μαρτυρούν πολλά!

Πάντως, κάποια μαγαζιά σέβονται απόλυτα τα μέτρα και μπράβο τους! Και σύντομα θα σε ενημερώσουμε για αυτά!