Κόρτνει Καρντάσιαν

Η Κόρτνει Καρντάσιαν “λύγισε” τελικά και αποφάσισε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της, ακολουθώντας τα βήμα που έχουν κάνει οι αδερφές της Κιμ Καρντάσιαν και Κάιλι Τζένερ στο παρελθόν, και είναι πλέον κατάξανθη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η μεγάλη αδερφή των Καρντάσιανς έχει κάνει “στροφή” στην εμφάνιση της από τότε που μπήκε στη ζωή της ο Τράβις Μπάρκερ έχοντας αποκτήσει μια πιο σκοτεινή πλευρά! Τη βλέπουμε πολύ συχνά να εμφανίζεται με μαύρα ρούχα, έντονους κορσέδες και θέλει να αναδείξει ακόμη περισσότερο τη σέξι πλευρά της.

Η Κόρτνει Καρντάσιαν ήταν πάντα καστανομάλλα και πολύ σπάνια επέλεγε να κάνει μερικά highligts στα μαλλιά της για να τα φωτίσει! Όμως, αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει κάτι το οποίο δεν περίμενε κανείς και πλέον είναι κατάξανθη με ένα υπέροχο καρέ!

Η γνωστή τηλεπερσόνα και δημιουργός του Poosh είχε κάνει ένα μικρό spoiler σε story της στο Instagram όπου έδειχνε μερικές τούφε στα μαλλιά της τις οποίες έβαφε και με μια ανάρτηση στο feed της έδειξε πως πλέον είναι ξανθιά και πως είναι έτοιμη να ξεκινήσει την πραγματική διασκέδαση!

Πολύ ωραίο το νέο μαλλί!

Τσέκαρε και αυτά: