Κόρτνεϊ Κοξ

Το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο Δόξας του Χόλυγουντ απέκτησε η Κόρτνεϊ Κοξ και στο πλευρό της βρέθηκαν αγαπημένα της πρόσωπα από τη σειρά που έχει αφήσει εποχή, τα “Φιλαράκια” .

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η γνωστή ηθοποιός ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει το δικό της αστέρι και φορώντας μαύρα ρούχα και έχοντας στο πλευρό της τις Τζένιφερ Άνιστον και Λίσα Κόντροου, είδε το όνομα της στο δρόμο όπου έχουν χαραχθεί τα ονόματα μεγάλων ηθοποιών και καλλιτεχνών!

“Ήταν ανοιχτή με όλους, ζεστή, τρυφερή και ενδιαφερόταν για σένα. Μας εμφύσησε να υποστηρίζουμε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον.Είναι ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και μια εξαιρετική φίλη”, είπε η Τζένιφερ Άνιστον!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Έχοντας γεννηθεί στην Αλαμπάμα, η Κόρτνεϊ Κοξ δεν περίμενε πως θα βρισκόταν στο Χόλιγουντ μιας και στην πόλη της μόνο εργάτες και γιατρούς μπορούσε να συναντήσει κανείς αλλά κατάφερε να μπει στη βιομηχανία του θεάματος και να γίνει πολύ αγαπητή μέσω των ρόλων της.

Η αγαπημένη “Μόνικα” κατάφερε να κάνει μεγάλο μπαμ με το ρόλο της στα Φιλαράκα και είναι από τότε ο κόσμος τη φωνάζει με αυτό το όνομα ενώ την έχουμε δει και σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους να κάνει εξαιρετική δουλειά!

Τσέκαρε και αυτά: