Κορυφαίες σειρές 2022

Κορυφαίες σειρές 2022 : Ο παλιός ο χρόνος θα φύγει σε λίγες από κοντά μας και θα υποδεχτούμε ένα νέο έτος μέσω του οποίοι ελπίζουμε να ζήσουμε ωραία πράγματα και να γεμίσουμε με εμπειρίες και όμορφες στιγμές την καθημερινότητα μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Υπήρξαν πολλά βράδια κατά τα οποία επιστρέψαμε κομμάτια από τη δουλειά αλλά θέλαμε να αράξουμε στον καναπέ και να δούμε κάποια επεισόδια μιας σειράς και να κοιμηθούμε! Αλλά τι κατάφερε να μας κάνει αυτή η σειρά; Να ξενυχτήσουμε όλο το βράδυ γιατί μας κράτησε σε αγωνία και την επόμενη μέρα να πηγαίνουμε σαν τα “σάπιο μύδι” στη δουλειά.

Το imbd ανακοίνωσε τη λίστα του με τις κορυφαίες σειρές για το 2022 και ανάμεσα σε αυτό βλέπουμε αρκετά project του Νtetflix να δίνουν το παρών!

Ποιες είναι οι κορυφαίες σειρές 2022 σύμφωνα με το imbd :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IMDb (@imdb)

1.Stranger Things

2.House of the Dragon

3.Better Call Saul

4.The Lord of the Rings – Rings of Power

5.Euphoria

6.The Boys

7.Moon Knight

8.The Sandman

9.Ozark

10. Inventing Anna

Αν δεν έχεις δει καμία από τις σειρές που ανακοίνωσε η γνωστή πλατφόρμα, τότε σε περιμένει μια μεγάλη εβδομάδα γιατί όλες είναι εξαιρετικές και πρέπει να τις απολαύσεις!

Οι σειρές, όταν είναι καλές, έχουν ένα μαγικό τρόπο να μας κρατούν σε μια εγρήγορση και μας προκαλούν περίεργα vibes γιατί τη στιγμή που ετοιμαζόμαστε να μάθουμε το όνομα του δολοφόνου (παραδείγματος χάρη), το επεισόδιο σταματά και πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο για να μας φύγει η αγωνία.

Τσέκαρε και αυτά :

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ : Η απάντηση μιας παμπ

Παγωμένο παρμπρίζ : Το κόλπο που πρέπει να δεις