Astir Beach

Ο απόλυτος προορισμός διακοπών, η κοσμοπολίτικη και εμβληματική Astir Beach, σας προσκαλεί και φέτος να την ανακαλύψετε με ανανεωμένη εικόνα, αναβαθμισμένες υπηρεσίες, νέες προτάσεις και συνεργασίες.

ad

Η επαναλειτουργία της παραλίας ξεκίνησε από τις 8 Μαΐου σύμφωνα με την κυβερνητική εντολή, ακολουθώντας το σχέδιο δράσης και το ειδικό πρωτόκολλο, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την προστασία των επισκεπτών της.

Αποφύγετε το πρωινό ξύπνημα και την αναμονή, μέσω της fast track ειδικά διαμορφωμένης εισόδου που ισχύει μόνο για online reservations στο https://tickets.astir.gr/ και η θέση της επιλογής σας θα σας περιμένει την ώρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε την αγαπημένη σας παραλία.

Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας και δημιουργήστε μοναδικές εμπειρίες στην χρυσή ακτή και τα καταγάλανα νερά της Astir Beach από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, απολαμβάνοντας πολυτελείς υπηρεσίες και ειδικές παροχές.

Δράση στο νερό και στην άμμο, beach volley, περιποίηση ομορφιάς και shopping είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχετε στην Astir Beach.

Επισκεφτείτε το Assai, το οποίο σας υπόσχεται μια αναζωογονητική εμπειρία ευεξίας σε ένα οργανωμένο skin recoveries & spa πάνω στο κύμα, περιηγηθείτε στα εμπορικά καταστήματα Salt Water, Vilebrequin, Beach Collective, R και Summer Stores για τις αγορές σας, επιλέξτε το Αstir Ski Club για σπορ και μαθήματα θαλάσσιου σκι. Για τους λάτρεις του ναργιλέ, είναι διαθέσιμα τα luxury experience services από το Νara Nara, ενώ παράλληλα μοναδικά έργα τέχνης από καταξιωμένους καλλιτέχνες παρουσιάζονται από την Artion Galleries.

Για πρώτη φορά στην Astir Beach δημιουργείται ένας executive χώρος με ειδικό σχεδιασμό και παροχές, ακριβώς δίπλα από τη διάσημη παραλία του Ζολώτα.

Για όσους επιθυμούν να έχουν απεριόριστη πρόσβαση τόσο στην παραλία όσο και στις πολυτελείς εγκαταστάσεις της Astir Beach, μπορούν να γίνουν μέλη αποκτώντας την Platinum Card. Το members lounge είναι ένας υπέροχος αρμονικός χώρος, ιδανικός για ηρεμία και χαλάρωση μακριά από την ένταση της παραλίας, αποκλειστικά για τους κατόχους της κάρτας, με ξεχωριστή είσοδο από το ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Μετά τη δύση του ηλίου, η παραλία παραμένει ανοιχτή και σας προσκαλεί σε μία gourmet εμπειρία στο εστιατόριο Privilege Beach House, όπου κυριαρχούν οι μεσογειακές γεύσεις με fusion νότες και τα premium cocktails. Η ομάδα του ανανεωμένου Privilege και ο Βασίλης Τσιλιχρήστος παρουσιάζουν μια ξεχωριστή, όπως συνηθίζουν, πρόταση που θα απογειώσει τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες, με τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα της Astir Beach να πρωταγωνιστούν. Η ambient ατμόσφαιρα του χώρου συνδυάζεται αρμονικά με τη φυσική ομορφιά του τοπίου. Σε όσους επισκεφθούν το Privilege Beach House, παρέχεται η δυνατότητα valet parking καθώς και Golf Car μεταφοράς από και προς την είσοδο της Αstir Beach.

Αυτό το καλοκαίρι, οι γεύσεις, η μουσική και το ονειρικό ηλιοβασίλεμα του Αστέρα, δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης και πολυτέλειας, με ασφάλεια για όλους τους φίλους της Astir Beach και του Privilege Beach House.

Η Astir Beach αποτελεί την ιδανική all day πρόταση για να απολαύσετε το καλοκαίρι στο πιο ειδυλλιακό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

· Με τον Ναό του Απόλλωνα Ζωστήρα που παρουσιάζει υψηλό αρχαιολογικό ενδιαφέρον

· Διαδραστικά περιβαλλοντικά events

· Τον μεγάλο μας χορηγό την Cosmote να προσφέρει πρωτότυπες υπηρεσίες

· Με exclusive υπηρεσίες, όπως online booking , +18 area, service στην ξαπλώστρα, valet parking, meeting room για εταιρικές συγκεντρώσεις, θυρίδες ασφαλείας, ελεύθερο wi-fi με γρήγορες ταχύτητες πλοήγησης, 24ωρη φύλαξη, πρώτες βοήθειες, ναυαγοσωστική ομάδα

Ζήστε τη μαγεία του καλοκαιριού στην μοναδική Astir Beach!

Ad